New exclusive models available: Encoder Ellipse & SQ!
nl

EyeSport

Optiek Van Gorp is al jaren specialist op gebied van sportbrillen in België. Elke sportbril die je bij ons koopt voldoet dan ook aan de strenge eisen van de pro’s. Eyesport.be is dan ook dé sportbrillenshop bij uitstek!

Onze shop is verder uitgebreid met heel wat Oakley hardware zoals helmen en cycling apparel.

Sportbrillen op maat

De reden waarom je een custom bril aanschaft is voor iedereen anders. Wat wel voor iedereen geldt is dat je met een creatie van Optiek Van Gorp een statement maakt. Jij bent uniek, en dat mag gezien worden.

We sparen dan ook geen enkele kost of moeite om steeds weer met innovatieve ontwerpen op de proppen te komen. We volgen de laatste trends zodat er steeds een bril in ons gamma zit die bij je stijl past.

Oakley Jawbreaker Blue camo als voorbeeld van onze custom Van Gorp Designs

Oakley Jawbreaker

De Oakley Jawbreaker is de populairste fietsbril van Oakley. En dat is natuurlijk niet voor niets. De Oakley Jawbreaker is de ideale mix van bescherming en pasvorm van de Oakley Racing Jacket en het lenstype en alle andere gemakken van de Oakley Radarlock. Door het handige switchlock systeem wissel je moeiteloos tussen verschillende lenzen af.

Ride Hundred Percent /// 100%

De
HYPERCRAFT

De 100% Hypercraft Fietsbril het nieuwe paradepaardje van 100%. Met UltraCarbon™ technologie is deze 100% frameloze Hypercraft zonnebril lichter, sterker en dynamischer dan ooit. De Hypercraft is een échte 100% bril: lekker opvallend gestyled! Voel niets. Zie alles!

Wereldwijde verzending

Van Oslo tot Seoul? Ja, we verzenden wereldwijd tot aan je voordeur!

20 jaar ervaring

Officieel Oakley dealer sinds 1997 met meer dan 20 jaar ervaring.

Custom Designs

Creatief. Exclusief. Uniek. De ontwerpen van onze Van Gorp Designs experten.